• De snelheid van ethernet via draadloze netwerken

Business WiFi

Snellere apparaten, meer applicaties, veel aangesloten gebruikers en altijd verbinding met WiFi zijn de norm van vandaag. Kleine en middelgrote bedrijven worstelen met toenemend aantallen gebruikers die allemaal gelijktijdig willen werken. De opkomst van BYOD (Bring Your Own Device) en video-conferencing zorgen daarnaast voor grote pieken en belastingen op het netwerk. De noodzaak groeit om door middel van draadloos internet snel de data bij de gebruiker te krijgen zonder blokkades.

UNLOCK 11AC

Ontgrendel de kracht van Wireless AC

Maak een sprong voorwaarts en ervaar de ultieme gebruikerservaring met de nieuwste draadloze 802.11ac-technologie. Draadloos AC brengt de vrijheid van draadloos met de snelheid van Gb ethernet!

  • Verbeterde dekking
  • Hogere dichtheid
  • Betere beveiliging
  • Makkelijke installatie
  • Gecentraliseerde quad Management (beschikbaar op bepaalde apparaten)

Ontdek de productlijn

Controller-based management

Draadloze netwerken blijven groeien, gevoed door het alsmaar toenemend aantal apparaten en de wens om altijd, op elk moment, waar dan ook aangesloten te zijn met een apparaat. Onafhankelijke analisten de komst van meer en meer controller gebaseerde oplossingen die worden verkocht dan de standalone AP implementaties. IT-afdelingen moeten namelijk de steeds toenemende management van draadloze netwerken beheren met een gecentraliseerde beheer platform.

Wireless Controllers

Zakelijke Wireless Access Points

NETGEAR ProSafe Wireless Access Points (WAP) leveren robuuste beveiliging, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en hoge prestaties voor de hedendaagse veeleisende behoeften van het bedrijfsleven. Deze WAP’s zijn uitgerust met enkele en dual-band, PoE, meerdere SSID's, en een complete set van enterprise functies. Onze Access Points kunnen worden geconfigureerd in een paar minuten, onder meer met uitgebreide monitoring en gedetailleerde statistieken voor gemakkelijk management. Ze worden daarnaast geleverd met levenslange garantie die voor de hoogst betrouwbare inzet zorgen bij bedrijven van elk formaat.

Wireless Access Controllers

Gigabit Web Managed en Multi-Gig Fully Managed Switches

NETGEAR ProSafe Gigabit Web Managed (Plus) switches leveren netwerk monitoring, prioritering van verkeer en netwerksegmentatie aan kleine bedrijven die meer inzicht en controle willen naast de plug-and-play-connectiviteit. Eenvoudig te gebruiken web browser-gebaseerde beheerinterface maakt geavanceerde instellingen eenvoudig.

NETGEAR ProSafe Fully Managed Switches verbinden eindgebruikers, kritieke diensten, servers en opslag over de flexibele kern, de distributie en de toegangs lagen. Onze Managed Infrastructure combineert de nieuwste ontwikkelingen in hardware en software engineering voor een hogere flexibiliteit, lagere complexiteit en een betere bescherming van de investeringen.

Wireless Switches

Ervaar NETGEAR's unieke 'Quad Mode Management' die zich aanpast aan jouw situatie

Bij het selecteren van een draadloze oplossing, zijn eenvoudige installatie en gebruiksgemak door eindgebruikers het meest genoemd als de twee belangrijkste eisen. Alle ProSafe® 802.11ac access points zijn ontworpen met dit in het achterhoofd. U hebt de mogelijkheid om de beste management-modus te selecteren en die aan jouw behoeften aan te passen.

Je organisatie groeit en daarmee de behoefte voor draadloze management. 'Quad-mode' is een unieke mogelijkheid die het mogelijk maakt één van de vier beheer mogelijkheden te selecteren voor een bepaalde 802.11ac ProSafe access point. Als behoeften veranderen, kun je aanpassingen doen op het management platform dat het beste past bij jouw wensen.

Quadmode Structure
  1. Standalone modus, waarin elk toegangspunt wordt beheerd en individueel geconfigureerd.
  2. Verhoog de dekking tot maximaal 10 access points van hetzelfde model in Ensemble mode. Geen extra hardware, licenties of kosten voor support.
  3. Controller modus ondersteunt gecentraliseerd beheer voor het hoofdkantoor, filialen en campus locaties en zorgt voor een naadloze roaming voor alle gebruikers.
  4. Cloud-modus-ondersteuning het gebruik van Business Central Wireless Manager om WiFi-netwerken beheren over meerdere grenzen, steden, gebouwen en vloeren, veilig via de cloud.
  5. Quad-modus is beschikbaar in de WAC720 en WAC730
Learn More About Quad Mode


Ga naar 11ac, bundel en bespaar!

WAC510B03

WAC720B03

WAC730B03Meer draadloos met minder draden

Hoe meer gebruikers en intensiever gebruik van Wi-Fi, des te beter dient de switch capaciteit te zijn.

Draadloze AC Wave2 Access Points ondersteunen snelheden tot 2.34Gbps waarbij de Multi-User MIMO zorgt vor verbeteringen en hoge snelheden bij simultaan gebruik. De eerste access points op de markt vereiste twee 1G verbindingen om dit probleem aan te pakken. Dit is nu opgelost met behulp van 2.5G LAN poorten. Last but not least, Wave 2 access points hoeven slechts 30W van PoE + power.

Met de NETGEAR M4200 introduceren we volle kracht PoE + 8x2.5G en 2x10G aggregatie switches voor de Wave 2 11ac AP implementatie.

WiFi Speed
NETGEAR ProSAFE M4200

NETGEAR M4200 Fully Managed Switch

M4200 heeft acht volle kracht PoE + en multi-speed 2.5G poorten voor non-blocking inzet van 8x2.5G Wave 2 11ac access points met 2 handige 10G fiber aggregatie aan de backhaul.

Plenum gewaardeerd, slank ontwerp en met behulp van de mounting accessoires kunt u deze switch binnen of buiten het rek plaatsen om het access point zo effectief mogelijk te bekabelen. Alle M4200 montage accessoires zijn standaard.

Meer informatie over de M4200